Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man tar bort New Blue Tire Paint

Nästan alla nya däck kommer med vitt märke bokstäver på ena sidan . De flesta av dessa däck har en blå färg över vita bokstäver för att skydda den från smuts och fett medan däcken som installeras på en bil för första gången . Den blå färgen ser ut på plats , men det lossnar med lite arbete och några material . Saker du behöver
Biltvätt tvål
Vatten
Skurborste
Visa fler instruktioner
1

Tillämpa tvål biltvätt direkt till den blå färgen . Späd inte med vatten i en hink . Tillämpa det full styrka , och gnugga den över hela färgen . Diskmedel kan också användas för däcken , men det är inte för att användas på din bil . Diskmedel remsor vaxet bort av målade ytor , vilket får dem att torka ut .
2

Använd borste för att skrubba den blå färgen . Eftersom däcken inte kommer att repas , kan du skrubba kraftfullt för att ta bort färgen , men om du skrubba för hårt i ett område , kommer den vita märket bokstäver också börjar lossna .
3 < p > Skölj däcket ofta med varmt vatten för att kontrollera dina framsteg . Skrubba med borsten tills alla blå färgen har tagits bort .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76120.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.