Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man tar bort den nedre Reservdäck Från en vägvisare

Chevy TrailBlazer introducerades i USA under 2002. Även det delade ett par års produktion med S10 Blazer, tog något större TrailBlazer oundvikligen S10 Blazer plats. Till skillnad från S10 Blazer, var Trailblazer endast tillgänglig i fyra-dörrars modeller. Två-dörrars versioner av S10 Blazer skulle montera reservdäcket på baksidan grinden av fordonet medan de fyra-dörrars versioner skulle montera reservhjulet under den bakre underredet. Samtliga modeller av Trailblazer antagit denna metod för att hänga reservhjulet under fordonet. Saker du behöver
Roadside nödsituation kit (utrustad med fordon)
Visa fler instruktioner
1

Leta vägkanten nödsituation kit på Trailblazer. På de kortare hjulbas modeller, är satsen sitter under baksätet, och längre hjulbas versioner av modellerna lagras satsen i förarsidan bakre sidostycke facket.
2

Höj bakre lyft grinden (på längre versioner hjulbas, skulle detta steg utföras för att erhålla satsen).
3

Montera rörtång till hylsnyckel genom att placera den passande kvadrat hål rörtång över slutet av hylsnyckel för att bilda en T-format verktyg.
4

Placera hylsnyckel genom växelhuset hålet på reservdäck. Uppriktning av slutet av hylsnyckel till änden av hisschaktet är viktig. Om utgången av nyckeln missar slutet av hisschaktet, justera om hylsnyckel tills de två mate ordentligt.
5

Vrid rörtång moturs. Fortsätt att vrida nyckeln tills kabeln sänker till marken och är tillräckligt lång för att lyfta reservdäcket upp och ta bort mitt i centrum fäste från navet i reservdäcket. Vinkla monteringsfäste (fäst kabeln) i sidled för att passa det genom navet i reservdäcket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76097.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.