Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur du väljer slitbanan på nya däck

Om du är i marknaden för nya däck, det finns många saker som du behöver tänka på. Den största faktorn är vilken typ av nya däck som du behöver. Däcktyper bestäms av flera saker, bland annat sammansättningen av däcket, höjd och bredd på däcket och slitbanan, vilket är utan tvekan den mest betydelsefulla. Instruktioner
1

Besök din lokala däck butik för att se de olika alternativen däckets slitbana med egna ögon. De flesta däck butiker har prov däck på displayen så att du kan utvärdera dem på nära håll. Du kan enkelt se skillnaderna mellan touring däck, däck prestanda, all-season däck och alla andra typer av däck.
2

Prata med en däckverkstad om vilken typ av prestanda du är ute efter i dina däck. Däckspecialister kan hänvisa dig till specifika tillverkare och däck som kan passa dina behov.
3

Tänk på väg-och väderförhållanden där du vanligtvis kör. Om du bor i en region som får sin andel av snö och regn, väljer all-season däck. Inte det bästa valet för tung snö regioner, är dessa däck utformade för att fungera lika bra i en mängd olika måttliga väderförhållanden.
4

Utvärdera vägtyper du ofta. Vägar som slingrande, som de i bergsregioner, kräver däck med trådar som förbättrar styrning och manövrerbarhet.
5

Tänk vilken typ av körning du gör. Om du har en lång motorväg pendla på en regelbunden basis, bör du välja trappsteg som erbjuder en lugn och mjuk gång. Likaså om du sitter i trafiken en hel del, kan däck med mönster som förbättrar lyhördhet anges.
6

Välj terränggående eller däck lera om du gör terrängförhållanden. Dessa däck har chunky slitbanor och stora spår som kan hantera en mängd olika terräng, inklusive sand, stenar, grus, lera och snö. All-terrain däck kan även användas på väg, medan lera däck är oftast utformade enbart för off-road körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76011.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.