Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Pluggade Däck & deras säkerhet

Enligt Tire Rack , användning av en plugg , såsom en sträng plugg , för att reparera ett punkterat däck är felaktig när den inte används tillsammans med en patch . En patch är placerad på insidan av däcket för att återställa luft och vattentät tätning av däcket. Skador

däckbranschen Association rapporterar säkerheten hos ett däck kan skadas genom att ansluta ett däck från utsidan , utan att ta bort däcket från däckets fälg . När ett däck punkteras , kan det inre av däcket skadas och detta kan inte identifieras att inspektera det yttre .
Kombination

Plugging ett punkterat däck är rätt tillvägagångssätt vid användning tillsammans med en ordentlig reparation av det inre av däcket. En plugg är införd i hålet i det yttre av däcket , med den rengjorda inre, kratsade , cementerade och korrigerad för att säkerställa att reparationen är klar .
Fukt

När ett däck är ansluten och inte lappat som reparation för en punktering , förblir den inre förseglingen av däcket ofullständig . Pluggen tillåter fukt att komma in i inre förseglingen av däcket , vilket orsakar skador och så småningom ett misslyckande av däcket .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76137.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.