Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar det spolarpumpen för en 2004 Mitsubishi Lancer

När brickan pumparna misslyckas på en 2004 Mitsubishi Lancer, den första symtomet du kanske märker är en brist på vätska som kommer från bricka jets när du trycker på sprayknappen. Även pumparna är slitstarka och allmänhet i många år, kommer de att behöva reparera så småningom. För att reparera en 2004 Mitsubishi Lancer pumpar spolarvätska, måste pumparna tas bort från spolarvätskebehållaren och ersättas, pumparna själva är slutna, icke-reparerbara enheter. Saker du behöver
Jack
Jack står
Ratchet
Metric Hylsnyckelsats
dräneringskärlet
Spolarvätska
Visa fler instruktioner
borttagning

1

Lossa muttrarna på framsidan, passagerarsidan hjul med en klack skiftnyckel. Lyft bilen och ställ den på pallbockar. Ta bort muttrarna och ta bort hjulet.
2

Ta bort skruvarna som håller sidan undercover panelen till motorn och stänkskyddet, med en spärr och metrisk socket. Ta bort skruvarna som håller inre stänkskyddet till fender och karossen, med en spärr och metriska socket.
3

Lossa slangarna från bricka pumparna och låt vindrutespolarvätska att flöda i ett uppsamlingskärl.
4

lossa de elektriska kontakterna på brickan motorerna. Ta bort brickan motorer från behållaren genom att dra dem uppåt och ut ur sina monteringshål. Låt överflödig spolarvätska för att flöda in i tråget.
Installation
5

Ställ in nya tvättmaskiner pumparna på plats och tryck ner dem i sina monteringshål tills de är fullt sittande.
6

Anslut de elektriska kontakterna till båda pumparna och sedan ansluta de främre och bakre slangar pump. Avlägsna tråget från under bilen.
7

Ställ inre vakten fender stänk på plats och installera sina fästskruvar. Ställ åt sidan undercover på plats och installera sina fästskruvar.
8

Fyll behållaren och testa bricka pumparna. Lyft upp bilen med domkraften, ta läktaren, och ställa den tillbaka ner på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75829.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.