Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man programmerar en '99 Land Rover HSE HomeLink fjärrkontroll till garaget

Lejonparten av Land Rovers framgång är att det tillhör nästan överallt. En Land Rover kan tillhöra i den grönskande gröna Amazon så lätt som det kan i neon glitter och glamour i South Beach eller Paris. Det kan klättra i Malvern Hills i England, eller det kan färja en flaska champagne till de snötäckta bergstoppar i Argentina. Utan tvekan, om den kunde tala, skulle den typiska Land Rover ser sitt system HomeLink kontroll som något av en flykt knappen. När allt är ett garage förmodligen den enda platsen på jorden där denna legend av trail och terazzo inte hör hemma. Instruktioner
1

Park framför garageporten och använda sändaren garageporten för att öppna den. Identifiera de tre Homelink knappar; garagedörren knappen och de två andra. Den exakta färgen och placeringen av knapparna kan variera från HomeLink apparattillverkaren.
2

Håll de två knappar som inte garagedörren knappen. Efter ca 20 sekunder kommer HomeLink indikatorn blinka. Släpp knapparna.
3

Håll garageportöppnare upp till HomeLink-enheten, och samtidigt håller knapparna garageporten på HomeLink enheten och på ditt garage dörröppnare. HomeLink-enheten kommer att spela in i garaget dörröppnare för radiofrekvens.
4

HomeLink blinkar långsamt, sedan snabbt. Släpp båda knapparna. Tryck på HomeLink knappen garageporten, om indikatorn lyser fast, då programmeringen är klar. Om det blinkar och lyser sedan vidare till nästa steg.
5

Ut ur bilen och leta reda på "lära" knappen på ditt garage dörröppnare huvudet motor som öppnar och stänger garaget dörr. Inom 30 sekunder, komma tillbaka in i bilen och trycker på HomeLink-knappen i två sekunder. Indikatorlampan blinkar.
6

Tryck och håll knappen 02:58 gånger, tills garageporten stängs. Den Homelinksystem och garageport huvudet är nu synkroniserade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75891.html

Previous:
Next: No

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.