Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Felsökning av en Ford Taurus Alarm System

Nyare Ford Taurus bilar är utrustade med en bil larm som skyddar din bil från att bli stulna eller inbrott . Det är en bra idé att beväpna din bil när det är ur sikte . Däremot kan den billarm orsaka olägenhet om den slocknar när det inte är tänkt att eller fel . Det kan orsaka panik i stället för befrielse . Felsökning och åtgärda problemet med larmet kan hjälpa till att lindra eventuella frustrationer och hålla dig från att få din Taurus service . Instruktioner
1

Kontrollera alla bilens dörrar så att de alla är låst tätt . Kupolen ljuset i din Taurus kommer vanligtvis ange om någon av dörrarna är öppen . Alla dörrar måste säkras innan du lämnar din bil för att hålla larmet från ljuda .
2

Byt batteri i din nyckelbricka . Om batteriet tar slut , kan den skicka onödiga signaler till ditt larmsystem .
3

Kontrollera att det finns inget blockerar radiovågor från din fjärrkontroll till din Taurus när du använder den. Ta bort eventuella hinder mellan dig och ditt fordon .
4

Se till att du syftar direkt på bilen . Vissa Taurus är inte tillräckligt känsliga för att ta emot signalen från billarm fjärrkontroll om du är ett visst avstånd .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73725.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.