Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur hittar artikelnumret för Volkswagens

Volkswagen är Europas ledande biltillverkare. Som av 2011, producerar Volkswagen 14 bilmodeller. Företaget är också känt för att skapa den klassiska Beetle och Vanagon. Volkswagen delar har unika nummer som tilldelats dem så att de kan lätt spåras och bytas vid behov. Specifika märken och modeller av Volkswagen fordon kräver specifika delar med unika nummer. Den situation som har lämnat dig efter en del kommer att avgöra det bästa sättet att gå om att finna dess nummer. Saker du behöver
Fordonets pappersarbete
Visa fler instruktioner
1

Titta på delen. Del nummer kommer normalt att vara synlig någonstans på själva delarna. Numret kommer att bestå av tre grupper med tre siffror, som kan följas av en serie bokstäver.
2

Leta ramnumret. Den VIN kan användas för att lokalisera lämpliga delar för alla fordon som skapats efter 1983. Den VIN kommer att vara placerad på något pappersarbete du har om bilens titel eller servicebok. VIN också brukar finnas flera ställen i fordonet, inklusive på instrumentbrädan och förarsidans dörr. VIN är 17 tecken långt. Representanter på återförsäljare och delar butiker kommer att kunna berätta för dig lämplig del nummer baserat på VIN.
3

Bestäm numret själv. Det finns ett system för att skapa produktnummer. Den första uppsättningen av siffror överensstämmer med fabrikat och modell på fordonet. Nästa tre är för huvudgruppen delen och den del sub-grupp. Den slutliga tre är för komponenten. Med viss kunskap om bilar, tillgång till reservdelar siffrorna på Internet och tillgång till siffrorna för andra fungerande delar, kan en utbildad och detalj-orienterad person kunna bestämma artikelnummer.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75254.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.