Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad orsakar fiskögon i billack?

Begreppet "fish eye" refererar till en liten krater som kan bildas på en bils lack under eller efter att bilen målas är. Flera ämnen kan orsaka fish eye, men det huvudsakliga sättet att undvika dessa kratrar bildas på bilens yta är att se till att rengöra bilen ordentligt innan du måla den. Skydda bilen under målningen processen, och se till att ingenting blir på färgen. Det finns även tillsatser för billack, men dessa kan orsaka andra problem. Hudfett

Minska risken för kontaminering bilens lack med huden olja genom att tvätta händerna eller bära latexhandskar. Även borsta upp mot bilens lack med din arm kan överföra tillräckligt med olja i huden för att orsaka fiskögon att bilda när du spraya nästa lager av färg på bilen.
Tool Oil

Olja och smörjmedel från slipmaskiner eller andra verktyg du använder på din bil mellan färgskikt utgör samma risk som hudfett. Rengör bilen noggrant mellan färgskikt och underhålla dina elverktyg regelbundet så att de inte läcker vätska på din fräsch färg.
Motor och Väg Vätskor

Precis som med andra typer av oljiga vätskor, vätskor motor och olja från vägar kan orsaka fiskögon bildas på bilens lack om du inte tar bort vätskorna ordentligt innan målning bilen. Rengör bilen noggrant innan du måla det och inte köra motorn tills du har gjort alla av målningen. Addera Silikon

Silikon finns i bil vaxer och vissa rengöring produkter. Silikon är en hal vätska som härmar olja om det blir på din lack innan du målar nästa lager. Du kan ta bort silikon med samma produkter som rena andra oljiga ämnen från bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72982.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.