Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar strålkastarna på en 2003 Infiniti FX35

Infiniti rustade 2003 FX35 modellerna med en xenon lampa strålkastare systemet. Över tiden, kan lampan misslyckas på grund av vibrationer eller stötar som orsakas av körning över ojämna vägbanor. Lampan och lamphållaren snäpp till baksidan av strålkastaren bostäder, vilket gör att du byter lampan utan att ta bort hela strålkastaren montering. Ta bort vissa komponenter motorrummet för att få tillgång till strålkastarnas husen. Saker du behöver
Tänger
Socket Ratchet
ställa
Inch-pound momentnyckel
Visa fler instruktioner
passagerarsidan Strålkastare Replacement
1 < p> Vrid strålkastarstyrning och tändningslåset till läge "Off". Öppna huven.
2

Leta reservoaren radiator overflow på passagerarsidan fender i motorrummet. Ta bort klämman overflow röret från kylarens lock tornet, med en tång. Avlägsna behållaren monteringsbulten, med en spärr och uttag. Dra behållaren ur motorrummet och placera den i upprätt position med den lösa änden av spill slangen ovanför vätskenivån i behållaren för att förhindra förlust av kylmedel. Addera 3

Lokalisera strålkastare uttaget på baksidan av strålkastaren bostäder. Rotera strålkastaren locket moturs för att frigöra den från huset. Unsnap uttaget låsfjädern. Vrid aggregatet lamphållaren moturs för att frigöra den från huset och dra lamphållaren ur huset.
4

Dra den gamla lampan ur lamphållaren. Sätt i den nya lampan på plats i lamphållaren. Sätt in lamphållaren i huset och vrid det medurs tills det låser i huset. Snap uttaget låsfjäder på plats. Montera strålkastaren locket och vrid det medurs tills det låses på plats.
5

Placera behållaren kylvätska overflow på plats i motorrummet. Montera behållaren monteringsbulten och dra den till 37 tum-pounds, med en tum-pound momentnyckel och uttag. Skjut overflow röret på kylarens lock tornet bröstvårtan och installera klämman, med en tång.
Förarsidan Strålkastare Replacement
6

Vrid strålkastarstyrning och tändningen växla till "Off". Öppna huven.
7

snäppa loss fyra luftrenare fall clips runt omkretsen av luftrenaren lock. Skjut luckan mot förarsidan fender att lösgöra locket från luftinloppskanalen, lyft sedan locket uppåt och ut ur motorrummet för att få tillgång till strålkastarhus.
8

Leta strålkastaren kontakten på baksidan av strålkastaren bostäder. Rotera strålkastaren locket moturs för att frigöra den från huset. Unsnap uttaget låsfjädern. Vrid aggregatet lamphållaren moturs för att frigöra den från huset och dra lamphållaren ur huset.
9

Dra den gamla lampan ur lamphållaren. Snap den nya lampan på plats i lamphållaren. Sätt in lamphållaren i huset och vrid det medurs tills det låser i huset. Snap uttaget låsfjäder på plats. Montera strålkastaren locket och vrid det medurs tills det låses på plats.
10

Placera luftrenaren locket i motorrummet. Cock luckan till höger och tryck ner den tills hylsan går i fästet hålet samtidigt styra den på resonatorn under locket. Skjut luckan till vänster i styrningen kanalen luftintaget i hålet i sidan av locket. Knäpp fyra täcka klippen på plats på omslaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75801.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.