Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Felsökning Pontiac Montana Problem Transmission: Hård Shifting och gnälla

Den Pontiac Montana är en minibuss som tillverkas av General Motors. Om du börjar känna din Montana jerk när du sätter den i enheten, kan du ha ett problem med överföringen. Merparten av tiden de frågor du har med din överföring är att vätskenivån är låg. Låg vätska kan orsaka din Montana till jerk och göra alla typer av konstiga ljud. Du kan felsöka överföringen innan du bestämmer dig för att ta den till överföring butiken. Saker du behöver
Keys
frotté
Visa fler instruktioner
1

Öppna den främre huven på din Montana.
2

Starta motorn.
3

bort överföringen oljestickan och torka av den med frotté. Mätstickan sitter på sidan av motorn och har ordet "sändning" på den. Stick ut oljestickan igen och sedan ta det rätt ut igen. Titta på vätskenivån. Se till att den är fylld till linjen som anger kallt nivå. Låg transmissionsolja ska få fordonet att flytta hårt och gör ett vinande ljud.
4

Titta runt transmissionen för alla lösa, trasiga eller slitna kablar. Överföringen fungerar med hydraulik som styrs med elektriska sensorer. Om någon av kablarna inte är anslutna, kommer det att orsaka överföring funktionsfel.
5

Lukta vätskan i transmissionen. Du kan dra ut oljestickan igen och kontrollera att vätskan är ren. Smutsiga och brände doftande vätska kan orsaka allvarliga problem med Montana transmission.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74815.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.