Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Komma åt felkoder på en 1994 BMW 530i

Du kan komma felkoder på din '94 BMW 530i direkt från ditt hem garage, vilket sparar tid och pengar. För att komma åt de koder du ska köpa eller låna en OBD I code scanner. Dessa små, datoriserade enheter finns tillgängliga hos din lokala bildelar återförsäljare. Skannern läser felkoder som lagrats i bilens On-Board Diagnostics dator. Varje nummer ger dig specifik information om fordonet för att hjälpa dig att diagnostisera problemet med din BMW. Saker du behöver
OBD I code scanner och manuell
Startnyckel
penna och papper
Visa fler instruktioner
1

Hitta en port på förarsidan side instrumentbrädan vid rattstången. Denna port är av samma storlek och form som kontakten änden på OBD I streckkodsläsare. Anslut skannern i porten, till att inte stoppa in den och böjer stiften.
2

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den till "On" läge, men inte vev motorn. Detta kommer att driva på de flesta skannrar. Om inte, leta efter en "on /off" knappen på skannern och tryck på den.
3

Välj "Hämta Codes" eller andra liknande kommando på skannern. Vänta på skannern för att visa felkoder. Skriv ner dem på ett papper. Leta upp koderna i koden skannerns manual.
4

Koppla ur skannern och få bilen servas eller repareras baserat på de diagnostiska felkoder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73328.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.