Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Outback Bakre Alignment Specifikationer

The 2010 Subaru Outback kom i sex klippningar, men de bakre justering specs var desamma för alla. Dock bör inriktningsvärdena specifikationer för 2010 inte tillämpas på andra årsmodeller. Till exempel bör de bakre hjulen på en 2010 Outback har toe-in, medan de bakre hjulen på en 2009 Subaru ska ha toe-out. Detta är viktigt, eftersom felaktiga tå inställningar är den vanligaste orsaken till däck tråd på grund av dåligt hjul. Dessutom är det hjul inte justeras på den bakre änden av 2010 Outback. Camber

cambervinkeln är måttet på hur ett hjul tiltar när den betraktas från den främre eller bakre delen av fordonet. Om toppen lutar utåt, bort från mitten av fordonet, då hjulet har positiv camber. Om hjulet lutar inåt, mot mitten av fordonet, har hjulet negativa välvningen. Den idealiska kambervinkeln inställning för den bakre änden av den 2010 Subaru Outback är noll men det kan variera med 0,75 grader i endera riktningen.
Toe

Toe är vinkeln av ett hjul i förhållande till centrumlinjen hos ett fordon. De flesta fordon är konstruerade för ett hjul att ha toe-in, vilket innebär fronter av hjulen kommer att vinkla något inåt mot centrumlinjen av fordonet. Toe-in ges i positiva grader eller tum, medan toe-out ges i minusgrader eller tum. Toe-in på den bakre änden av en 2010 Subaru Outback bör sättas till 0,17 grader, men det kan variera med 0,25 grader i endera riktningen. Däcken ska ha mindre ju närmare de är inställda på den perfekta vinkeln.
Thrust Angle

med tå, är drivkraften vinkel relaterad till det sätt som hjul är vinklade i förhållande till centrumlinjen för fordonet. Hänvisas dock dragkraft vinkel specifikt till vinkeln för de bakre hjulen. Det är aldrig justerbar på fronten, och på fordon där tån är inte justerbar på den bakre änden, måste inriktningen vinkeln kompenseras genom att justera toe på fronten. Inriktningen vinkel på den bakre änden av 2010 Subaru Outback borde vara +0,5 grader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74381.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.