Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Jdm Dimljus på en 94 Civic

Dimljus är en andra uppsättning strålkastare som låg i den främre stötfångaren på en bil för att förbättra syn-linjer under svåra körförhållanden. Den 1994 Honda Civic kom med dessa användbara lampor standard. Förutom dimma, hjälpa dessa kraftfulla lampor skär genom regn, snö och slask också. Om du vill byta ut eller uppgradera din Civic s dimljus till JDM lampor allt du behöver är några enkla verktyg och ungefär en halvtimme. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Wrench
JDM dimljus kit
Visa fler instruktioner
1

parkerar bilen på en plan yta som är borta från trafik och väl upplysta. Stäng av motorn och ställ in nödbromsen. Låt fordonet att sitta i 20 till 30 minuter eller tills huven är helt sval vid beröring.
2

krypa under fronten på förarsidan. Lokalisera dimljuset bifogas i den bakre delen av stötfångaren. Lägg märke tråden ansluten till dimman lampsockeln, som kallas ledningsnätet. Pressa sidorna av kontakten med fingrarna och dra den rakt ut.
3

lokalisera och ta bort bultarna som håller ljuset montering till stötfångaren. En enkel skiftnyckel kommer att göra detta jobb. Skjut sedan ut det gamla aggregatet dimljus.
4

Skjut i JDM dimljus montering och fäst den i stötfångaren med samma bultar. Anslut ledningsnätet till det nya uttaget. Upprepa denna process för passagerarsidan dimljus och du har färdigställt uppgraderingen till JDM dimljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74920.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.