Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

'86 Mustang Felsökning

Den 1986 Ford Mustang är en bränsleinsprutning , åtta cylindrig motor . Det producerar ca 200 hästkrafter och är tillgänglig med en fyra - växlad automatisk eller fem - växlad manuell växellåda . Motorer problem kan uppstå med denna äldre modell Mustang som kan hålla motorn från rätt att starta och driva . Dött batteri

Kontrollera batteriet om 1986 Mustang startar inte . Ett enkelt sätt att avgöra huruvida batteriet är dött är genom att försöka sätta på lamporna eller slå på radion . Om båda svarar inte och bilen startar inte , kontrollera batteriets anslutningar , prova rivstarta fordonet eller batteribyte .
Bränslefilter

Byt bränslefiltret om lamporna och radion fungerar men bilen fortfarande inte starta . Bränslefiltret ska bytas var 50.000 miles . Om inte , kan bränslefiltret blir igensatt och förhindrar gas från att komma in bränslespridare .
Old /No Gas
p Om bilen inte har körts i mer än ett år , kan problemet vara gammal bensin i tanken . För att testa , prova att köra motorn med eter . Sätt etern i spjällhuset och se om motorn startar och fortsätter köra . Om motorn fortsätter igång, är problemet inte med gasen i tanken. Så enkelt som det låter , vara säker på att det finns gas i tanken . Om inte , lägg till nytt bränsle och försök igen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75308.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.