Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur fixar backljusen till en 1996 Jetta

Blåst omvänd glödlampor är den vanligaste orsaken till att din 1996 Volkswagen Jetta omvänd lamporna inte tänds. I grunden är dock det omvända ljus som styrs av en enkel två-wire switch, som kallas en omvänd eller back-up switch, bifogas sändningen. När brytaren misslyckas, kommer det hindra ljuset från lysande alls. Ta bort och sätta back-kontakten, medan utåt enkel, kräver avlägsnande av batterilådan och luft rutan för att ge tillräckligt utrymme för dina verktyg. Saker du behöver
Blocknyckelsats
Ratchet och uttag
Tänger
Skiftnyckel
Crow fot skiftnyckel satt
Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

Park Jetta och dra åt parkeringsbromsen. Låt motorn svalna i minst en timme.
2

Öppna huven och stödja den i en upphöjd position, med hjälp av staven huven stöd.
3

Haka och ta bort batteriet lock. Koppla bort kablarna från batteriet, börja med minuskabeln följt av den positiva kabeln, med en kombination skiftnyckel. Ta bort batteriet spännbandet med en spärr. Lyft säkringsdosan från batteriet och dra ut batteriet ur batterilådan. Skruva loss batteripacket från motorrummet med en spärr.
4

Pressa våren klämman fäster luften rutan till intaget kanalen med en tång. Flytta klämman bort från luftlådan. Haka och ta bort locket luft rutan och dra ut luftfiltret ur luften rutan. Unbolt nedre halvan av luftlådan med hjälp av en spärrhake. Dra ut luften lådan ur insugningsröret, lyft ut från motorrummet.
5

Look mellan den högra sidan av växellådshuset och inre motorrummet vägg, direkt nedanför luftskåpet fästpunkt. Den back-kontakten är placerad direkt under den uppochnedvända L-formad manöverlänkage vid toppen av växellådshuset. Alternativt backomkoppling finns överst till höger på växellådshuset, om du arbetar på en Jetta utrustad med en automatisk växellåda. Koppla ur två-polig elkontakt baktill
6

av back-kontakten. Skruva loss omkopplaren från transmissionen med en skiftnyckel.
7

Skruva den nya omkopplaren i växellådshuset hand. Dra åt omkopplaren till 15 fot-pounds, med hjälp av en skiftnyckel galande fot och en momentnyckel. Anslut den elektriska kontakten till slutet av omkopplaren.
8

Skjut luften rutan i insugningsröret, skjut sedan våren klämman på plats. Sätt tillbaka den nedre luft rutan i motorrummet, följt av luftfiltret och lock.
9

tillbaka batteriet och batteri. Placera säkringsdosan ovanpå batteriet, sedan tillbaka batteriet kablar, börjar med den positiva kabeln följt av minuskabeln. Dra batteriterminalerna bultarna med en kombination skiftnyckel.
10

Sätt tillbaka batteriet lock och stäng Jetta huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75798.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.