Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar korgmuttrar

korgmuttrar används för att montera föremål från fordonsindustrin karossdelar till hyllor. En bur mutter är en mutter som är inrymt i en sekundär bostäder. Den sekundära bostadsmarknaden monteras antingen i ett fyrkantigt hål som gjorts i en struktur eller svetsad till en struktur, bakom ett runt hål. Torget hålmonterade korgmutter är den vanligaste, och installera dem är enkelt när du förstår hur de är konstruerade. Det sekundära höljet har två flänsar som är tillverkade av ett härdat legering, och när flänsarna klämman på plats, är muttern säker. Saker du behöver
vass tång
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Undersök området kring det fyrkantiga hålet att bestämma orienteringen av buren mutter. De flänsade sidor korgmutter kräver mer utrymme än FN-flänsade sidor, och därför måste du placera flänsarna där du har mest utrymme bakom det fyrkantiga hålet.
2

Placera nålen -tång på korgmutter med flänsar av den sekundära bostadsmarknaden vänd bort från tången och kläm den sekundära bostadsmarknaden tillsammans. Addera 3

Skjut den komprimerade korgmutter i det fyrkantiga hålet med flänsar orienterad så att du mest utrymme.
4

Öppna nål-tång för att lossa flänsar korgmutter och låsa buren muttern på plats. Upprepa proceduren för att installera resten av korgmuttrar. Om du stöter på en situation som den vass tång inte passar bakom det fyrkantiga hålet, fortsätt till steg 5.
5

Nå ena handen runt baksidan av det fyrkantiga hålet medan handen håller buren muttern.
6

Placera en fläns i det fyrkantiga hålet och skjut den andra flänsen mot baksidan av det fyrkantiga hålet.
7

Skjut skruvmejsel genom framför hålet, vila huvudet på skruvmejseln på toppen av flänsen och tryck ner med huvudet på skruvmejseln som du gå vidare med din hand ligger bakom det fyrkantiga hålet.
8

Pull skruvmejseln mot dig för att säkra buren mutter i det fyrkantiga hålet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71654.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.