Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar Generator på en 1986 Ford Mustang

Byta generatorn på din Ford Mustang kan behövas om du upplever en svag eller dött batteri, bilen välter för långsamt, eller generatorn gör skrapljud. Generatorn i din Mustang, som ligger på den chaufför-sidan framsidan av motorn, levererar el till batteriet (för laddning), tändsystem och andra elektriska komponenter i bilen. Om generatorn inte fungerar, kommer batteriet måste leverera den kraft som behövs för att de tillbehör och kommer att förlora sin laddning väldigt snabbt. Saker du behöver
Wrench set
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

bort den negativa batterikabeln från batteriet med en skiftnyckel eller hylsa och spärrskaft. Batteriet i din Mustang använder top-mount inlägg, så att kontakten kommer att dra rakt ut från toppen av terminalen efter att du har lossat skruven.
2

Koppla loss kablarna från baksidan av generatorn med en skiftnyckel, ta bort den kvarhållande muttern. Skjut ringkopplingskretsen utanför stud. Placera ledningarna kontakter åt sidan och låsmuttern åt sidan.
3

Ta justerbulten från ytterkanten av generatorn med en hylsa och spärrskaft. Lossa den inre monteringsbulten nära motorblocket och ta bort remmen från generatorn remskiva
4

Ta bort den inre monteringsbulten med en hylsa och spärrskaft,. Lyft sedan generatorn ur motorrummet. Placera den nya generatorn på fästet och montera den inre monteringsbulten. Dra inte åt ännu.
5

Montera utombordaren justerskruven på generatorn. Låt bulten lös för nu och skjut remmen på andra skivor.
6

Dra generatorn upp och bort från motorn för att dra åt bältet. Dra åt justerskruven med en hylsa och spärrskaft. Säkra inre bulten med hylsa och spärrskaft.
7

Montera kontakten kabelnätet i bulten på baksidan av generatorn, följt av låsmuttern. Dra åt muttern med en skiftnyckel.
8

Installera den negativa batterikabeln på negativa batteripolen och dra åt bulten med en skiftnyckel. Batteriet kabeln måste vara säkra, men dra inte åt den så mycket att du strippa muttern på batteriet slut.
9

Starta bilen och kontrollera att bältet löper rätt över trissan. Om du har en spänning mätare i bilen, kolla upp det för att kontrollera att generatorn fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71900.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.