Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att ersätta den förlorade bilnycklar för en Buick Rendezvous

Att förlora nycklarna till din Buick Rendezvous kan vara tidskrävande och kostsamt om en nyckelbricka är inblandad i återanskaffningsvärde. Både nyckel och nyckelbricka kan erhållas från en återförsäljare. Dessutom kan du inte få en nyckel om du inte är den registrerade ägaren av fordonet. Du kommer att behöva lämna bevis på ägande, vilket innebär att du kommer att behöva personligen hämta den nya nyckeln, du kan inte beställa den eller byt ut den via post eller genom att ringa framåt. Saker du behöver
fordonspapperen
licens eller legitimation
Vehicle
Visa fler instruktioner
1

Förbered dokumentation som verifierar att du äger Buick Rendezvous. För att byta dina nycklar, måste du bevisa att du är registrerad ägare av fordonet. Skaffa bevis om registrering, titel och licens (eller annan juridisk identifikation som innehåller ett fotografi, t.ex. ett pass eller statligt ID-kort).
2

Besök en Buick eller annan GM återförsäljare. Återförsäljaravtalet behöver din registrering med en läslig VIN (Vehicle Identification Number) för att få nyckeln koden för din Rendezvous. Återförsäljaravtalet behöver också bevis på ägande handlingar.
3

Prova nygjorda nyckeln både i dörren och i din tändning innan du lämnar generalagenten. En riktigt klippa nyckel fungerar i båda, men misstag händer. Om nyckeln inte fungerar, ta det tillbaka, eftersom det kan behöva poleras eller re-cut.
4

Omprogrammera en nyckelbricka. Key fob byte innebär ett verk av en tekniker. Nyckelbricka ersättning för en Rendezvous innebär datorprogrammering för att ställa in fob. Du kommer att behöva köpa en ny fob och betala för arbetstiden för omprogrammering, men du kan köpa en nyckelbricka utanför återförsäljaravtalet så länge den är specifik för ditt år Buick Rendezvous.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72125.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.