Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur fixar fågelspillning på billack

Bil entusiaster kan tillbringa många timmar varje vecka skiner, vaxning och polering sina bilar, bara för att se den omsorgsfullt odlade ser fläckas av "souvenirer" av några fåglar. Fågelspillningen innehåller urinsyra, samma kemiska sammansättning som ammoniak. Om den lämnas obehandlad spåren efter fågelspillning kan förstöra en bils färg. Saker du behöver
Sprayflaska
Bilvax
Biltätningsmedel
Mjuk trasa
Scrub svamp
Biltvätt schampo
bilpolish
Slipmedel bilpolish
Compounding pad
cirkulär polermaskin
Billack
Bil glasyr
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna fågelspillning och spraya lite dimma på det drabbade området om fågelspillning har inte varit på bilen i mer än en halvtimme. Gnid ett lager bilvax eller bil tätningsmedel på det drabbade området med en mjuk trasa om inga fläckar eller märken kvar från fågelspillning. Köp bilvax eller bil tätningsmedel vid en automatisk leverans butik eller en auto center.
2

Gnid en skrubb svamp med biltvätt schampo över området med fågelspillning om spillning har varit på bilens färg under mer än en halvtimme. Applicera en bil polish och glasyr med en mjuk trasa och avsluta genom att gnida in bilvax eller tätningsmedel. Den plats eller fläcken kommer fortfarande att vara märkbar, men polering och glasering kan minska felet synlighet.
3

bort ett skikt av bilens lack om, efter avtorkning fågeln släppa, bilens ytan uppvisar tecken på missfärgning eller en urkärnade eller etsad yta. Ta bort färgen genom att slipa täckfärg eller färg på bilen med slipande polish appliceras på en sammanblandning dyna monterad på en cirkulär polermaskin. När polermaskin bort gropen eller bets tillsammans med den översta färgskiktet, applicera ett nytt lager färg till att hela området av bilen.
4

Köp slipande bil polish, sammansatta kuddar och billack på en automatisk leverans butik eller en auto center. Hyr en professionell cirkulär polermaskin från en automatisk leverans butik eller en body shop.
5

Upprepa polska, glasyr och vax förfarande genom åren som nödvändigt, eftersom deras effekt i att dölja felet inte kommer att dölja defekt från fågelspillning permanent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72127.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.