Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort buggar från en vindruta

I slutet av en lång enhet, kan en vindruta ser ofta ut som en Jackson Pollack målning med alla buggar befläckade på glaset. Att försöka ta bort dessa buggar med vindrutetorkare oftast bara gör problemet värre. Här är några tips för att bli av med envisa, uppstoppad på buggar. Saker du behöver
Mikrofiberduk
Coca-Cola
Rakblad
Visa fler instruktioner
1

Försök att ta bort buggar från vindrutan med en traditionell tvållösning och en mikrofiberduk. Microfiber dukar är bra att använda vid rengöring windows eftersom de lämnar minimalt ludd bakom.
2

Mjuka buggar som har blivit härdade på vindrutan genom att täcka dem med en trasa indränkt i tvål och vatten i flera minuter. Försök sedan att skrubba bort dem igen.
3

Scrub intorkade buggar med en lätt skur pad eller "000" stålull. Den nötning kan hjälpa till att lossa vad mikrofiberduk efterlämnar.
4

Lägg bakpulver till din tvållösning för att sätta nötning rätt i renare. Bakpulver granulat är små nog att de inte repar ytan på vindrutan.
5

Använd ett rakblad eller vindrutan skrapa för att skrapa bort döda insekter som är särskilt svåra att få bort. Kontrollera att klingan är placerad i en svår vinkel för att undvika repor på glaset.
6

Applicera en skyddande beläggning som på vindrutan för att förhindra buggar fastnar på vindrutan. Beläggningen måste appliceras på nytt regelbundet för att hålla den fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70947.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.