Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur installerar jag en vindruta på en 1987 Chevy Truck?

Du kan installera en vindruta i din 1987 Chevy truck rätt hemma, vilket borde spara lite pengar. Om du ser en lång spricka eller betydande marker i din vindruta, vet du att det är dags att byta ut det. Det är viktigt att behålla integriteten i din lastbil vindruta eftersom det skyddar dig. Förutom att hålla skräp ur ditt ansikte medan du kör, håller vindrutan dig från att kastas ur fordonet i händelse av en olycka. Saker du behöver
ren, fuktig handduk
Packning
Vindruta
uretan tätningsmedel
Heavy nylontråd
Vaselin
Helper bär arbetshandskar
Show Fler Instruktioner
1

Torka rost och smuts från vindrutan ram med en fuktig handduk. Sätt den nya packningen i solen tills det känns lösare och mjukare.
2

Montera packningen tätt runt vindrutan. Se till att sidan av packningen som har slitsen vänt utåt Chevy. Leta upp kanal närmast den yttre omkretsen av packningen. Kör en tunn linje av tätningsmedel längs denna kanal.
3

Spread vaselin in i det yttre spåret på packningen. Sätt lite extra upptill och nedtill. Sätt en nylonlina i denna yttre spår. Börja längst ned i mitten, lämnar två långa ändarna av sladden hänger i centrum.
4

Placera vindrutan i öppningen när du står utanför fordonet. Se till att sladdar hänger inne i fordonet. Har din hjälpare sitta inne i fordonet för att hjälpa dig att sätta i vindrutan på plats.
5

Be din hjälpare att dra en sladd änden långsamt ut och runt ramen för att föra gummiläpp av packningen i plats medan du trycker på gummipackningen runt utsidan kanten av fordonet.
6

Torka av extra vaselin. Låt tätningsmedlet torka i två dagar innan du kör trucken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73918.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.