Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att bogsera en personbil Använda en personbil

Att veta hur man bogserar en annan personbil är viktigt när du är ute på vägen. Oavsett om det är du eller en främling som har gått sönder, ha rätt utrustning och att kunna ansluta de två bilarna rätt kan vara skillnaden mellan att få hjälp och lämnas strandsatta vid sidan av vägen. Även om du kan använda någon stark rep för bogsering, är det bäst att använda en riktig bogserlina med karbinhakar i båda ändar. Saker du behöver
bogserlina Sida 2 passagerarfordon
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp stötfångaren i trasiga ner bilen och fäst ena änden av bogserlina till dess ram, med karbinhake. Fäst inte bogserlinan till stötfångaren - det är inte tillräckligt stark och lossnar vid bogsering
2

Omvänd den andra bilen att inom sex meter från den trasiga ned bilen.. Fäst karbinhake vid den andra änden av repet till undersidan av bilen. Återigen kontrollera att den är fäst vid ramen. Vissa bilar har en bogsering band på sin undersida, särskilt utformat för detta ändamål.
3

Vrid tändningsnyckeln i trasiga ned bilen men inte starta motorn. Sätt varningsblinkersen på. Om varningsblinkersen och inte fungerar, sätta en skylt i fönstret som säger "I släptåg".
4

Träna din rutt innan du börjar bogsering och kör långsamt, särskilt när man tar hörn. Personen i fordonet bogseras måste ägna stor uppmärksamhet åt bromsljusen på dragfordonet framför. Extra tryck på pedalerna kommer att behövas. Också servostyrning fungerar inte lika effektivt när motorn inte är igång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73337.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.