Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter Injector i en '89 Jeep

Chrysler tillverkar ett antal terrängfordon under dess Jeep Marque, med Wrangler är den mest populära av dessa modeller. Den 1989 Jeep Wrangler representerar den första generationen av Jeep Wrangler, som tillverkades 1987-1996. Dessa fordon var tillgängliga med flera olika motorer, som alla används bränsleinsprutning. De bränsleinjektorer i en 1989 Jeep leverera bränsle och luft till motorn och är placerade på toppen av motorn. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
par små tänger
Transmissionsolja
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln med uttaget skiftnyckel. Detta kommer att förhindra att batteriet från att producera gnistor när du byter bränsle injektor. Ta bort luftfiltret och dess slang från fordonet som en enhet. Ta bort locken från spjällhuset med en hylsnyckel.
2

Tryck på flikarna på tråd för insprutare samtidigt som du drar tråden upp för att lossa den från insprutare. Lossa skruvarna för hållarklämman på bränsle injektor med en hylsnyckel. Ta hållarklämman från insprutare.
3

Ta mitt krage bränsleinsprutningsdonet med ett par små tänger. Avlägsna insprutare genom att lyfta och gunga kragen försiktigt med tången utan att vrida bränsleinsprutningsdonet. Kasta båda O-ringarna och centreringsringen för insprutare.
4

Smörj de nya O-ringar för insprutare med transmissionsolja. Installera dem in i hålet i bränsleinsprutaren och placera den nya centreringsringen på toppen av den övre O-ringen. Montera insprutare och fäst klämman. Fäst skruvarna för hållarklämman med en hylsnyckel.
5

Anslut den elektriska kontakten för insprutare och installera locken med en hylsnyckel. Montera aggregatet luftrenaren och anslut kabeln till batteriets minuspol.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74450.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.