Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Auto AC Kompressor Diagnos

Kretsen av köldmedium som flyter genom ett fordon möjliggörs till stor del på grund av det hårda arbetet av luftkonditioneringen ( AC ) kompressor . Det inte bara pumpar köldmedium under ett fordons AC -system , men trycksätter det liksom . Med information om diagnostisering kompressor frågor kan vara till nytta för fordonsägare . Smörjmedel Diagnos

En automatisk AC-kompressor består av rörliga delar som behöver tillräcklig smörjning för att fungera korrekt . Läckor kan smörjmedel för att fly , vilket i sin tur är farligt för kompressorns livslängd . Elektriska läcksökare finns tillgänglig och kan hjälpa till med att hitta dessa läckor .
Pressure Diagnos

En AC mätare kan användas för att avgöra om en kompressor är att bygga upp tillräckligt tryck för att fungera korrekt. Flera saker kan orsaka en kompressor till saknar tillräcklig tryck, såsom slitna kolvringar . Slitna motorns cylindrar är kända för att orsaka denna typ av problem också .
Clutch Diagnos

Problem med kopplingen kommer att hålla en kompressor från svarvning . Kopplingen kan testas med hjälp av en bygel för att hoppa kopplingen ledningen för att se om kopplingen reagerar . Brända säkringar och trasiga ledningar är kända för att orsaka problem med kompressorns koppling .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74602.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.