Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man sätter in en Spring Pin

fjäderstiften använder spänning som skapas genom kompression för att låsa fast i ett hål borrat genom två eller flera komponenter. Före installation mäter diametern av en fjädertapp något större än ett borrat hål. Diametern på fjädertappen krymper när den kommer in ett borrat hål. Detta ger spänningen som krävs för att hålla en fjädertapp trygg i ett material. Många konstruktioner av fjädertappar finns men oavsett utformning, de alla använder samma metoder för installation. Felaktigt installera en fjädertapp kommer att orsaka sin kropp att deformeras och lodge i en del innan stiftet platser i materialet. Saker du behöver
tunn olja
Spetstång
Ball-Peen hammare
Rörpinne ställa
Visa fler instruktioner
1

Spread tunn olja över den yttre ytan av fjäderstiftet.
2

tag fjäderstiftet med käftarna i ett par nål-tång. Se till att minst 1/8 tum av stiftet sitter förbi den övre kanten av tången.
3

Passa fjäderstiftet med borrade lämplig storlek hål. Peka på änden av tappen sträcker sig utanför käftarna hos tången med en boll-Peen hammare. Släpp greppet med nål-tång när fjäderstiftet sitter tätt i hålet.
4

Ställ den avsmalnande änden av fjädertappen inställd på slutet av våren stift. Hit den platta änden av fjädertappen inställd med bollen-Peen hammare för att driva fjädertappen spola med den övre ytan av det borrade materialet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74601.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.