Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar Heater Blower Motor i en 1990 BMW E32

fläktmotorn på en 1990 BMW E32 har en tendens att bryta ner, vilket kommer att förhindra att systemet klimatkontroll blåser luft, antingen varm eller kall. För att åtgärda detta, har du tillgång till fläktmotorn församling att byta själva motorn, vilket kan vara lite svårt på grund av sitt läge i fordonet. Det är mellan brandväggen och motorrummet, och ta bort delar för att komma åt det kan vara tufft, men det kan göras. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
platt skruvmejsel
Byte fläktmotor
Visa fler instruktioner
1

Pop huva och skruva isär kylvätskeutjämningsbehållaren på brandväggen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Det finns en skiljevägg panel där samt vilka också måste skruvas loss och tas bort. Peel upp gummilister runt skottet samtidigt för hand.
2

Bänd upp plasten panelen avslöjas av skottet locket med platt skruvmejsel. Sedan unbolt mittenremmen i centrum impellerhöljet och lossa den omgivande plasten att exponera fläktmotorn.
3

Bänd ut fläktmotorn med en platt skruvmejsel och dra ur selen för hand . Anslut sedan selen till ersättning fläktmotor och skjut ersättare i lager plats.
4

Återkoppla plastskydden med 3/8-tums Ratchet och uttag, tryck sedan gummilister tillbaka på skottet. Bolt tanken kylvätska expansion in skottet område.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71934.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.