Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du justerar en Quadrajet

Tillbaka när den introducerades i början av 1960-talet var Quadrajet hyllas som bränsletillförsel teknik. Designen var tänkt att hjälpa till med maximal bränsleekonomi samt låga avgasemissioner. Många mekanik i tiden var obekant hur man arbetar på det och utsåg det en "skräp" förgasare. Men dagens moderna mekaniker inser att de är ganska lätta att ställa upp, och med små justeringar, kan de ha bilen igång som bäst. Saker du behöver
Skruvmejsel
Varvräknare
Quadrajet ägare manuell
Visa fler instruktioner
1

Samla dina verktyg och redskap tillsammans med din Quadrajet manual. Det är en bra idé att köra igenom och bekanta dig med diagram och instruktioner i det.
2

Leta efter justerskruvarna. De befinner sig ofta på Quadrajet pipa sidan. Du vill sätta skruvarna tillräckligt hårt till botten ut dem. När de når hela vägen ner, skruva tillbaka dem i två hela varv.
3

Veva bilen och låt motorn gå på tomgång. Ge det tid att värma upp motorn.
4

Lokalisera förgasaren s vakuumslangen och koppla loss den. Ta sedan varvräknare och ansluta den till vakuumporten. Om det inte håller till vakuumporten, kan du behöva byta ut det eftersom det kan orsaka att fordonet översvämning eller köra rik.
5

Börja justera skruvarna en efter en. Fortsätt med detta tills varvräknaren når högsta betyg. Efter meters berg, repetera justeringarna.
6

Utför justeringarna genom att ställa in tomgång till 1000 rpm är med bilen i parken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73890.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.