Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur berätta om min Mustang GT Automatic Traction har-Lok

Den differentialbroms hittades i Ford 8,8-tums bakre änden kallas "Traction-Lok." Låsa bakaxlar tillsammans och lika leverera ström till båda bakhjulen förbättrar framkomligheten. Som Mustang GT vänder ett hörn hjulet på utsidan av svängen måste färdas en längre sträcka, med en större hastighet, än hjulet på insidan av svängen. Den differentialbroms möjliggör anslutning mellan de två axlar att glida och låta utanför hjulet för att gå snabbare att fabrikatet svängen smidigt. Saker du behöver
Stoppklossar
Ordet jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Park Mustang GT på plan mark. Fäst de främre hjulen med stoppklossar. Sparka stoppklossar mot hjulen med hälen på foten så att den inte kan röra sig när du är under det.
2

Höj och stödja Mustang med en domkraft och pallbockar. Placera golvet jack under Mustang GT: s påkörning (differential) och lyft bilen tills de bakre hjulen är upplyfta från marken. Position pallbockar under bakaxeln (rör som ansluter differentialen till hjulen) och sänk bilen på läktaren.
3

Placera växeln i friläge och frigör parkeringsbromsen. Sväng höger bakhjul (för hand) och observera det vänstra bakhjulet. Om Mustang GT är utrustad med "Traction-Lok" vänster bakhjul kommer att vända i samma riktning och med samma hastighet som den högra bakhjulet. Ett korrekt fungerande differentialbroms kommer att orsaka bakhjulen vara svårt att vända för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74610.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.