Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Nissan Altima bil problem

Nissan Altima har funnits sedan början av 1990 som en ersättning för de fattiga säljande Stanza. Sedan dess har det blivit den mest sålda fordonet biltillverkaren Nissan har på marknaden, samt vara en av de evigt starka medelstora sedan artister. Det är för närvarande i sin fjärde generation. 1st Generation

När du köper en Altima av första generationen (1993 1997), vara uppmärksam på bilens motor, som kan inte starta på grund av en defekt vevaxelvinkelsensorn och /eller tändningssystem transistor (delarna kan bytas ut), och värme /luftkonditionering, vilket är benägen att köldmedieläckor och expansionsventil skräp (byt ut O-ringen i A /C och rensa skräp att fixa) katalog Dessutom kan bilen förlora gasreglaget på grund av motorns rörelser överförs till luftflödet meter /filterhus och stödfästet i motorns luftkanalen. Återförsäljare kan flytta gasvajern hölje med en gummipropp fastklämd det gratis.
2nd Generation

mesta av den första generationen Altima problem löses med andra generationen (1998 till 2001). Men frågor finns fortfarande. Dess största problem är med igensatta ventilationshål tändstift hål och insugningsröret packning misslyckande, vilket kan resultera i ojämn tomgång och motorstopp. I dessa fall skulle det "Check Engine"-indikatorn tänds. Byte av tändstift och insugningsröret packning kan lösa problemet.
3rd Generation

vanligaste problemet av tredje generationens Altimas (2002-2006 ) är det fel på vevaxelläget och kamaxel ändlägesgivarna --- ett problem som kan orsaka att motorn stannar. I vissa fall kan en fabrik återkallande täcka bilen. Andra problem är elektriska problem, även frigöra trådar syresensorn från avgasgrenröret värmesköld kan lösa problemet. Howling kopplingsskivorna kan vara ett problem, men löses med ersättande i en motåtgärd med olika friktion. Bullriga hjulsida frågor kan ofta lösas med filttejp. Vissa fjärde generationens Altimas (2007 presentera) kan ha felaktiga knappar elektrisk fönsterhiss,
4th Generation

som kan lösas genom att stänga fönstret helt och hålla den felaktiga knappen i cirka fyra sekunder. Andra problem inkluderar församlingar fönster switch eller felaktiga hastighetsmätare på grund av en elektrisk jord problem från höger framskärm. Sammantaget fjärde generationens Altimas har minst problem, eftersom de är relativt nya.
Bästa Nissan Altimas

Det bästa alternativet är att köpa en fjärde generationens Altima. Förutom att vara i fordonet med de minst allvarliga problem, det har de flesta funktionerna i Altima har besatt fram till denna punkt. Tredje generationens Altimas är inte så långt efter i tillförlitlighet, samt pris, stil och prestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71414.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.