Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en panel Car Door Från en Jeep Cherokee

Åtkomst till det inre arbetet i dörrarna på din Jeep Cherokee kräver avlägsnandet av de inre dörrpanelerna. Oavsett om den främre eller bakre dörr, panelerna lossnar med samma grundläggande processen. Var försiktig så att du inte repar ytan på panelen som du arbetar. När panelen är avstängd, förvara det på ett säkert ställe tills du är redo att installera det igen på dörren. Detta kommer att säkerställa att inga skador uppstår på panelen när den är avstängd Jeep. Saker du behöver
Fönstervev borttagningsverktyg
stjärnskruvmejsel
spatel eller trim stick
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren och rulla fönster hela vägen ner. Ta bort handtaget fönster veven med en vev borttagningsverktyg. Om du inte har en vev borttagningsverktyg, kan du köpa en på de flesta bildelar butiker.
2

Leta skruvarna i den övre luckan. Det finns tre skruvar, en i toppen av dörrhandtaget, en i klädseln under dörren frigöringsspaken och en på framsidan av armstödet. Ta bort alla dessa tre skruvarna med en stjärnskruvmejsel.
3

Flytta till botten av panelen och med en platt spatel eller trim pinne, pop panelen bort från dörren längs nederkant. De plaststiften som håller dörren kan poppa ut, men vara beredd att de ofta sönder oavsett hur försiktig du är med dem.
4

Dra panelen ut något och lyft upp för att ta bort det från fönsterspåret på toppen av dörren. Koppla stången fäst i handtaget på baksidan av dörrpanelen.
5

Lossa kontaktstyckena kablar för de makt dörrlås genom att trycka på låsspärren på kontakten och dra den gratis. Ta bort panelen från Jeep.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72189.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.