Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort dörrpanelen på en Honda CRV

Borttagning av inre dörrpanelen från din Honda CR-V kommer att ge dig tillgång till det interna arbetet i dörren och fönstret. Huruvida fönster regulator,, låsmekanismen eller mekaniska länksystem för handtag och lås är allt begravd innanför dörren. När du tar bort panelen, se till att du har en säker plats att förvara den medan du arbetar så ingen skada sker till panelen. Om du ersätter den med en ny, är detta inte ett problem. Saker du behöver
Platt pry verktyg eller trim stick
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren och nedre fönstret innan du börjar arbeta. Ta bort högtalarkåpan från dörrpanelen med ett platt verktyg för att bända bort dörren. Ställ luckan åt sidan och lokalisera de tre skruvarna bakom panelen. Ta bort de tre skruvarna med en stjärnskruvmejsel.
2

Lokalisera de tre skruvarna på framsidan av armstödet och ta bort dem med en stjärnskruvmejsel. Lägg skruvarna åt sidan.
3

Bänd de fyra clipsen längs ned på panelen löst med en platt pry verktyg eller trim pinne. Klämmorna kan gå sönder men är utbytbara. Nya klipp finns tillgängliga från återförsäljaren.
4

Leta klippet på den övre panelen nära spegeln. Bänd loss den med en platt pry verktyg eller en trim pinne.
5

Dra botten av dörrpanelen ut något och lyfta panelen utanför fönstret spåret längst upp på dörren. Lyft panelen utanför dörren och satte den på en säker plats tills du är redo att installera det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72191.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.