Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man kan föra tillbaka ett dött batteri

En bil som inte startar vanligtvis pekar på en sak ... ett dött batteri. Så följer du dessa steg för att få liv i batteriet och få din bil tillbaka på vägen. Saker du behöver
Wire brushBaking sodaWaterJumper CablesWrench SetPliers12-volts batteriladdare
Visa fler instruktioner
1

Pop din huva öppna och köra en annan bil upp framför eller bredvid bilen (så huvarna är nära varandra). Sedan hålla den icke-döda bilen igång och pop huven på bilen.
2

Anslut startkablar till kör fordonet först. Anslut den röda klämman till pluspolen och den svarta klämman till den negativa polen. Anslut sedan andra änden av startkablar till det urladdade batteriet på samma sätt.
3

Låt batteriet laddas i ungefär en minut. Försök sedan att starta bilen som hade dött batteri. Om det börjar, sedan kopplar startkablar och låta bilen gå en stund medan generatorn laddar batteriet.
4

bort batterikablarna från både de positiva och negativa inlägg på batteriet med en skiftnyckel eller tång. Använd en stålborste för att rengöra båda inlägg av terminalen och rengöra insidan hålet av batterikablarna. Blanda ett par teskedar bakpulver i en kopp vatten och sakta häll blandningen på båda batteripolerna och batterikontakterna kabel. Anslut batteriet kablarna till batteriet.
5

Använd ett 12-volts AC-laddare bilbatteri för att ladda batteriet och kom ihåg att koppla den röda klämman till pluspolen och den svarta klämman till den negativa polen . För bästa resultat, använd en boost laddning i några minuter, sedan långsamt ladda batteriet tills mätaren visar att det är laddat. Kom ihåg att alltid läsa laddare manual och säkerhetsåtgärder innan körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71058.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.