Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Sportster Forward Controls

Harley motorcyklar är oftast utformade för att låta dig rida med händerna upp och fötterna utsträckta framför. Ett undantag är den Sportster, som föddes som ett smuts spår cykel, och fortfarande oftast lokaliserar pedalerna, bakbroms och växelspaken rätt enligt förarens knän. Men de flesta Harley-åkare tror fötterna framåt, luta dig tillbaka läge är en mer bekväm position att rida i för långa avstånd. Det vanliga sättet att uppnå detta lägger tillbaka positionen på en Sportster är med en forward control kit. Många leverantörer säljer dessa och installationen är enkel. Saker du behöver
Allen skiftnycklar
Allen uttag
Socket Tänger skiftnyckel
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

bort den växelspaken fästskruv på vänster sida av cykeln med en insexnyckel och dra växelspaken från skiftaren axeln. Skruva loss shifter peg från lyften och spara.
2

Ta bort de två insexskruvarna som håller fotstödet fästet på ramen med en Allen-uttag och en hylsnyckel och ta bort fotstödet. Anslut de två skruvhålen med pluggar i främre kontroll kit.
3

Dra låsringen från fotstödet klykan med en tång. Avlägsna sprintbulten och fotstödet från fotstödet stöd. Spara fotstödet.
4

Ta bort höger fotstöd låsringen med en tång. Avlägsna gaffelbulten, fotstöd och fjäderbricka. Spara fotstödet.
5

Ta bromsstången sprinten från bromsstången klykan med en tång. Dra bromsstången ur gaffeln och skruva av det från den bakre huvudcylindern med händerna.
6

Skruva de två högra fotstöd /broms pedal skruvar med en insexnyckel. Dra fästet med bifogad bromsaggregat av motorcykeln.
7

Plug båda dessa skruvhål med pluggar från den främre kontroll kit. Skruva av J-klippet från botten av den högra främre ramröret med en Allen socket och hylsnyckel och spara J-klippet och de två J-klipp monteringsskruvar.
8

Skjut den nya bromsen pedalstället på fotstödet montera gaffeln. Sätt in gaffeln i fotstödet /bromspedalen fäste.
9

Rikta in hålen i gaffeln och fästet skruva åt låsskruven med en Allen-uttag och en momentnyckel till 20 fot pounds av vridmoment. Installera om J-klippet med två skruvarna och en Allen socket och hylsnyckel.
10

Trä ena änden av den nya, längre, bakbroms staven i bakre huvudcylindern. Trä den andra änden av bromsstången in i gaffelfäste på bromspedalen stödfästet och säkra anslutningen med en ny saxpinne ur satsen.
11

Fäst den yttre monteringen av den gamla fotpinnen och en ny fjäderbricka ur satsen i det kvinnliga fästet av bromspedalen församling. Tryck riggbulten uppifrån och ner genom hålet i kvinnliga gaffelfäste. Lås riggniten på plats med en ny låsring ur satsen.
12

Mount benstöd /shifter pedal fäste till ramen på vänster sida av cykeln med en Allen socket, hylsnyckel och skruvarna som ingår i ditt kit. Dra åt skruvarna till 50 fot pounds av vridmoment med en Allen-uttag och en momentnyckel.
13

Skjut vänster fotpedal på gaffeln shifter sidan. Montera gaffeln på fotstödet /shifter pedal fäste.
14

Rikta in hålen i gaffeln och fästet. Thread låsskruven genom hålet och dra åt skruven till 20 fot pounds av vridmoment med en Allen-uttag och en momentnyckel. Skjut låsringen ingår i satsen på änden av gaffeln.
15

Skruva den bortre änden av shifter staven till shifter axeln med insexskruven ingår i satsen. Skruva den motsatta änden av växelreglaget till växelarmen. Dra åt de båda skruvarna till 150 inch pounds av vridmoment med en Allen-uttag och en momentnyckel.
16

Snurra shifter tappen i det nya växelspaken och dra åt för hand. Fäst den yttre änden av den vänstra fotpinnen och en ny fjäderbricka i vänster kvinnliga gaffeln.
17

Rikta in hålen och skjut riggbulten uppifrån och ner genom klykan hålet. Lås riggniten på plats med en ny låsring

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75122.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.