Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Återställa en 1974 VW Camper

Alla 1974 VW camper-modeller har ett handfat, is rutan, soffa /säng och möjlighet för en pop-top. Husbilen har även förvaringsskåp och individuella fram och passagerare att svänga för att möta soffan. Den design maximerar det tillgängliga utrymmet och kan användas för kortare eller längre utflykter. Innan du börjar återställa husbil delen av fordonet, göra allt det arbete som krävs för att återställa kroppen och motorn. Saker du behöver
PVC VVS
PVC lim
Vattenpump
Vattenbehållare
Skåp ansikten
Carpet
Kuddar
tältduken
Show Mer Instruktioner
1

Höj pop-top och inspektera insidan av sommarlägret för vattenskador och mögel. Ta bort alla angripna trä, mattor, klädsel och tältduken. Använd en kniv för att skära ut material och en hammare för att ta bort träpanel.
2

Inspektera VVS för skador och fyll vattenbehållaren. Testa sink att kontrollera driften vattenpump. Inspektera propan tank och slang för en kvalitetsstämpel med en tjänst datum. Föråldrade propan tankar måste servas eller bytas ut.
3

Byt ut skadade VVS med PVC. Använd PVC leder och PVC lim för att göra nya anslutningar. Byt ut vattenpumpen och reservoar fyller sedan reservoaren och testa sink.
4

bort eventuella skadade träpanel på diskbänken, säng och skåp. Ersätt dem med matchande paneler som kan specialbeställda eller använda 1/4-tums plywood med en lack.
5

Byt tält som används i pop-top. Tältet måste specialbeställda för rätt dimensioner. Beställ nytt tält material med förinstallerat Windows för att höja värdet på din husbil.
6

Använd en slipmaskin för att avlägsna all limmet från det inre golvet. Sweep ut det inre av van. Placera nya mattan lim på golvet och fastställa nya mattan. Använd en kniv för att beskära kanterna för en ren yta.
7

tillbaka kuddarna i soffan /sängen eller re-täcka dem med ny klädsel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74487.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.