Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Mitsubishi Galant Problem

Även producerats sedan 1969, var Mitsubishi Galant introducerades till USA två decennier senare. Även budget-orienterad, har Galant visat aldrig ett hot mot medelstora sedan ledare som Toyota Camry, Honda Accord och Nissan Altima. Den tillverkades fram till den fjärde generationen i USA. First Generation

stora gemensamma problemet med den första generationens Mitsubishi Galants (1989 till 1993) är den automatiska växellådan. Vissa fordon kan uppstå en fördröjning vid växling från "neutral" eller "park" i "drive" eller "omvänd" Inställning av växellådans magnetventil skulle lösa problemet. Även vissa automatiska transmission-utrustade fordon kan ha vissa vibrationer, vilket kan fastställas genom att centrera den övre radiator-montering inlägg i fästena.

Som inte befriar Galants med manuella växellådor i några problem, dock. Vissa fordon kan behöva friktionsmodifieringsmedel när växelreglaget inte skiftar smidigt mellan växlarna.
Andra generationens

Vehicle ljud och skakningar är gemensamma med de andra generationens Mitsubishi Galants ( 1994 1998). Reviderade bakre stötdämpare kan ta hand om buller, medan de övre radiator-monteringsposter skulle behöva vara centrerad i sina fästen att bli av skakningen. Andra vanliga problem är fastställande felaktig styrning genom att ersätta nedre länkarm som har bakre bussning med en inbyggd offset och fixa transaxelsmörjmedel läckor genom att ersätta end-koppling oljetätningarna.
Tredje generationens

fordonsbullret är ännu mer av ett problem med tredje generationens Mitsubishi Galants (1999 till 2003) än den föregående generationen. Detta beror på torra eller slitna stabilisator-bar borstningar, vara whichcan ersättas. Två andra vanliga problem - två att bilen delar med sin Eclipse syskon av samma epok - är turbulensen i den automatiska växellådan uppstå genom termisk nedbrytning av den ursprungliga SPII transmissionsolja, som kan ersättas med reviderade SPIII vätska, och en kort som orsakar oväsen bil högtalare med driften av elmanövrerad stol drift, vilket lösas genom installation av en bygel sele under sätet.
fjärde generationens

Vanliga problem vid fjärde generationens Mitsubishi Galants (2004 till 2008) är mestadels kosmetiska. Bakre dörrlås kan korrodera och fastna om den inte används regelbundet och skrapljud kan komma från taklucka-utrustade fordon. Mer allvarliga problem, men inkluderar motorljud, som korrigeras genom omprogrammering drivlinan styrmodulen och transmission slirning, vilket kan fastställas genom att ersätta bakre huset, backväxelkopplingsenheten, tätningar och lager).

Slutsats

Den nuvarande generationen av Mitsubishi Galants var sist att tas fram för den amerikanska marknaden. Som andrahandsvärde var aldrig en av Galant starka sidor, stopp för produktionen bör även göra det mer av ett fynd. En fjärde generationen skulle vara det bästa valet, även om tredje generationens kära är inte alltför långt efter. Men förvänta dig inte tillförlitligheten i sin Toyota och Honda motsvarigheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71409.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.