Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du returnerar en bil baserad på Lemon Lagar

Det är upprörande när du köper en ny eller använda bilen bara för att upptäcka att det är en citron. Lyckligtvis finns det citroner lagar som hjälper dig att se till att du får ersättning i en sådan situation. Att se till att du har rätt dokumentation och förstå hur citron lagar arbete är viktigt när återvänder ditt köp och få rättvisa för det faktum att du har sålt en trasig bil. Instruktioner
1

Kontrollera att din nya bil är faktiskt en citron. Stora mekaniska problem, såsom en del av att bilen inte fungerar korrekt, är anledning till oro. Om dealern har fått en chans att åtgärda problemet med din bil och inte kommer, det är då du kan börja med de åtgärder som krävs för att hävda en citron.
2

reda på vad de exakta lagar är i det skick som du köpte bilen. Du kan söka citron lagar på nätet genom att sätta orden "Lemon Lagar" och namnet på ditt tillstånd till en webbläsare som Google för att hitta informationen.
3

Bestäm om du har en fall genom att granska din statens lag om citroner. Du kan endast behöva lämna in ett klagomål, medan det i andra stater, kan du behöva anlita en advokat för att göra ditt fall. Läs lagen noggrant för att ta reda på om du kommer att få ersättning för advokat avgifter.
4

Samla alla dina dokument som visar att du har fått reparationer på bilen, om det har skett någon minns, exakt datum när bilen har gett dig problem, när garantin är upp och. Se till att garantin på din bil inte har löpt ut, eftersom de flesta statliga citron lagar inte kommer att kunna hjälpa dig på den punkten.
5

ge återförsäljaren en möjlighet att åtgärda vad som är fel med fordonet . Om de inte kommer att åtgärda problemet, måste du fortsätta med att tala med en advokat att lämna in ett klagomål som på uppdrag av ditt individuella tillstånd. Mest citron jurister erbjuder kostnadsfri konsultation på citron lagar frågor.
6

Låt ther framskrider. Ha tålamod eftersom det kan ta flera månader för ditt klagomål eller rättegång som ska bearbetas. När du har lämnat in rapporten, försök att inte köra bilen så att inga ytterligare skador kommer att ske till det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71481.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.