Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar lantbruksmaskiner

Lantgård maskinhaveri skär in vinster. Att veta att upptäcka problem och snabbt reparera utrustning haverier, reducerar stilleståndstid - och ökar tiden din utrustning bidrar till din vinst. Instruktioner
1

Kontrollera din försäkring är i sin ordning. Fråga andra bönder om de vanligaste uppdelningar de har haft, och jämför det med dina erfarenheter. Se till att ditt valda försäkringsbolag täcker uppdelning lantbruk. Ju mer utrustning som omfattas, desto bättre. Få gård försäkring som täcker dessa haverier innan du har en uppdelning.
2

Bedöm din mekanisk lutning. Om du inte är mekaniskt benägna, delta i grundläggande gård klasser Reparation. Se till att du deltar i kurser som lär reparation för varje gård utrustning du använder. Få utbildning om du beställer ny lantbruksmaskiner.
3

Ta entreprenadmaskin: s bruksanvisning och bryn den felsökning avsnittet. Manualen ger lösningar till rätta vanligt återkommande sammanbrott. Till exempel, om en av dina traktorns lampor slocknar, kommer en manual hjälper dig att se om det är mer än bara en utbränd glödlampa. Om inget av verken felsökning, ringa en verkstad.
4

Kontakta en verkstad. Helst bör du ha en verkstad som fixar din utrustning. Om du är en vanlig kund, ägarna och du kommer att ha en nära relation. Som en värdefull återkommande kund de inte kommer att delta i ruff och riskerar att förlora framtida affärer.
5

Har reparatör inspektera maskinen för reparerbarheten. Be om en reparation uppskattning. Många verkstäder har bogsering och kommer tå din utrustning till sin verkstad. När de gör reparationer, antingen plocka upp den, eller få det levererat till dig. Följ reparatör råd om han rekommenderar fastställande annan del av utrustningen för att spara två eller flera avbrott i framtiden.
6

Lyssna på diagnosen. Den reparatör kommer att berätta vad problemet var, och hur det reparerades tillsammans med rekommendationer för framtida underhåll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70922.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.