Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar rost på en 356 Porsche

Porsche 356, ansåg Porsches första serietillverkade bilen, är en klassisk tvådörrars sportbil. Det är drömbil för många bilentusiaster. Det finns många 356s fortfarande existerar idag men bilen slutade tillverkas 1966 som en 1965 modell. Att hålla en Porsche 356 i toppform är viktigt för ägarna. Då bildas rost på bilen, bör den tas bort så snabbt och säkert som möjligt. Det finns många sätt att ta bort rost, från enkel slipning till kommersiella rost removers. Saker du behöver
Stålull, skrubbning pad eller sandpapper
citronsaft
Borax kommenterar: Mineral oil
Naval Jelly
Rust remover
Visa fler instruktioner

1

Skura bort rost. Vid första tecken på rost, vidta åtgärder för att ta bort den så att den inte sprider sig. Använd objekt som har en slipande konsistens såsom stål, en skrubbning pad eller sandpapper, antyder artikeln "Ta bort rost från verktyg" på Thrifty Fun hemsida. Gnid pad eller stålull på 356 s rostfläckar tills den försvinner. Vissa armbåge fett kan krävas.
2

Använd mineralolja. Låt oljan sippra in i rost, sedan skrubba bort med stålull eller en skrubber pad.
3

Prova citronsaft. För huskurer, är citronsaft känt för att hjälpa till att ta bort rostfläckar. Citronsaft har citronsyra som bryter ned rost. Artikeln "Skapa en hemmagjord Rust Remover" på Edubook webbplatsen antyder lägga borax för sin slipande verkan. Tillsätt 1 tesked citronsaft till en liten mängd borax att göra en pasta. Applicera pastan till den 356: s rost. Låt den stå i några minuter. Rengör sedan bort med en skrubbning pad.
4

Använd naval gelé. Naval Jelly är ett välkänt rostborttagare. Den Thrifty Fun hemsida antyder här produkten eftersom den innehåller fosforsyra i en gelform. Syran löser upp rost. Du kan köpa sjö jelly i hem-förbättring och gör-det-själv centers. På grund av syrahalt, ska du följa instruktionerna noggrant.
5

använda kommersiella rost removers. Det finns många kommersiella rost removers på marknaden. Dessa ämnen innehåller starka syror, såsom fosforsyra, oxalsyra och saltsyra som löses upp rost. Följ anvisningarna exakt för att upprätthålla säkerheten. Även giftigt, dessa ämnen är mycket effektiva i att flytta rost från bilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72019.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.