Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en 96 Jeep Cherokee Generator

Generatorn är ansvarig för att hålla batteriet laddat, och när den slutar producera ström, kommer ditt batteri spänningsfall och så småningom kommer du inte att kunna starta bilen. I de flesta bilar, är generatorn på toppen av motorn och är lätt att fixa, men på en 1996 Jeep Cherokee med 3.0L V6-motor, är det lite svårare att komma åt, vilket gör bort det lite av en börda. Saker du behöver
1/2-tums breaker bar och uttag
skruvnyckel set
Jack
Jack står
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats

Visa mer instruktioner
1

Öppna huven och leta reda på spännaren på motorn. Detta kommer att bli en remskiva med ingenting annat på det och en sexkantsbulten i centrum. Dra sträckaren från remmen med 1/2-tums breaker bar och uttag, dra bältet bort från remskivan.
2

Unbolt negativa terminalen, följt av den positiva terminalen från batteriet med hjälp av en skiftnyckel.
3

Höja fordonets front med domkraften och ställ den på pallbockar. Kontrollera att fordonet är fast på läktaren innan krypa under den. Unbolt stänkskyddet under framsidan av motorrummet med 3/8-tums Ratchet och uttag och dra ut det ur vägen.
4

Unbolt och lossa de elektriska anslutningarna på generatorn med en skiftnyckel. Sedan skruva isär generatorn frontmontering plattmontaget från motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag.
5

skruva isär generatorn från motorn och sänk den ur bilen.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71919.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.