Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Infiniti G35 Coupe Problem

Den Infiniti G-serien har producerats periodvis sedan 1991 av japanska biltillverkaren Nissan Motor Company. Mellan 2003 och 2007, var G35 erbjuds som en tvådörrars coupe att gratulera fyrdörrars G35 sedan. Några små ändringar har gjorts i G35 coupe för 2005 års modell, men annars är det i stort sett oförändrad under sin fem år produktionen. Trots en stark tillförlitlighet rating, har G35 Coupe varit benägna att vissa problem som ägare och potentiella köpare bör vara medvetna om. Broms Problem

En av de citerade de vanligaste problemen med G35 Coupe involvera bromssystemet. Ägarna har upplevt bromsbelägg som kräver frekvent utbyte, eller börja producera buller även när de är långt från slitna. Detta beror delvis på när G35 har ändrats för 2005 års modell, när större bromsskivor och mjukare kuddar användes. Detta gjordes som svar på kundernas klagomål om broms buller, men resulterade i ett bromssystem som kräver mer frekvent underhåll som de mjukare kuddar slits snabbare.
Hantering

Ett annat vanligt problem med G35 Coupe är dess hantering. Medan erbjuds med en valfri sport-fjädring, har många G35 ägare hade problem med att kontrollera G35: s riklig makt i vinterförhållanden. Detta beror på att bilens bakhjulsdrift konfiguration. Vissa förare har funnit vinterdäck ganska effektiva i att lösa detta problem. Den G35 Coupe använde en vanlig bromsassistent med låsningsfria bromsar men saknade någon avancerat system såsom antispinnsystem och elektronisk stabilitetskontroll.
Säkerhet påminner

Den G35 Coupe har varit involverad i flera säkerhetsrelaterade återkallelser från Infiniti. En sådan återkallelse inträffade under 2002 då 36.000 bilar återkallades eftersom de inte innehåller manipuleringssäkra strålkastare täcker. År 2003 var 60.000 fordon återkallas på grund av en felaktig Bromsljuskontakt som kunde hindra bromsljus från upplysande. A 2006 minns behandlas eftermarknaden strålkastare från AAI Motorsports som installerades på vissa 87.000 Nissan fordon och saknade federalt uppdrag sidoreflektorer.
Övrigt påminner

Övriga påminner om G35 coupe antogs för att sköta mekaniska problem som inte är direkt relaterade till fordonssäkerhet. År 2002 var 18.000 fordon återkallas för ett problem med bränslepumpen slangar särskilt benägna att lossna och läcka bränsle. A 2003 minns att riktade 630.000 fordon gav återförsäljarna en chans att ersätta felaktiga kretskort som troligen skulle resultera i en "tjänst motorn snart" varningslampa. Nästan 200.000 bilar återkallades under 2005 för utbyte av slangar tanklock som befanns vara sprickbildning.
Allmänna problem

annan grupp av problem med Infiniti G35 Coupe involvera generella brister noterats av förare och fordon kritiker. Den sexväxlade manuella växellådan finns på senare G35 coupe modeller ansågs otymplig och svår att use.In Dessutom var inredningen i bilen föremål för viss kritik. Invändiga reglage kan vara en utmaning att lära sig att använda och det var den extra användningen av undermåliga byggmaterial. Den G35 Coupe har även bee hänvisas för sin brist på utrymme, vilket var faktiskt flera inches mindre än den som erbjuds i G35 sedan. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71408.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.