Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Återvinn begagnade auto kroppsdelar i Houston, TX

Om du bor i Houston, Texas, och du har en bil som inte kör längre, kanske du undrar vad du ska göra med det. Lämnar den parkerad på gården kan bli en hälsorisk. Lyckligtvis har du alternativ. Du kan återvinna det genom att sälja den för begagnade auto kroppsdelar. Instruktioner
1

överväga att sälja bilen till en automatisk bärgning plats. Bärgning företag köper skräp eller uppgick bilar och sälja enskilda auto kroppsdelar. Ett exempel på denna typ av återvinningsbranschen är japanska Auto Salvage i Houston, Texas (se Resurser).
2

Annonsera din bil i tidningen. Det kan vara någon som har samma modell av bil och behöver delar för att återställa det.
3

Ta bort alla användbara delar och marknadsföra dem till försäljning i tidningen eller på nätet. Sälj resten av bilen till ett skrotupplag.
4

Donera begagnad bil till en välgörenhetsorganisation. Även om det inte körs, vissa välgörenhetsorganisationer fixa bilarna och ge dem till mindre lyckligt lottade individer som hemlösa personer försöker få tillbaka på sina fötter eller misshandlade fruar som behöver transport till jobbet. Organisationen säljer andra fordon och använder intäkterna för att köpa mat, kläder eller möbler. Ett exempel på en sådan organisation är Houston Charity Center (se Resurser).
5

Återvinn bildelar genom att ge bort bilen. Placera en annons på Craigslist i Houston och annonsera en fri bil. Många människor kontrollera ledigt avdelning för objekt. De kommer antingen använda själva delarna eller demontera bilen och sälja delarna till flera återvinningscentraler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71008.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.