Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man programmerar en Chrysler Crossfire s Key

Den tändningsnyckeln för din Chrysler Crossfire måste programmeras med en Chrysler återförsäljare och kan inte göras av fordonets ägare . Den fjärr keyless inresa på Crossfire är programmerad som en antistöldsystem , vilket kräver en speciell nyckel eller transponder , från din Chrysler återförsäljare . Speciella verktyg används för att programmera din Crossfire bil nyckel som endast är tillgängliga från Chrysler återförsäljare och servicecenter . Instruktioner
1

Ring din lokala Chrysler återförsäljare att boka en tid för att få ditt nya bilnycklar programmeras . Den Chrysler återförsäljare kommer att behöva den viktigaste koden för ditt specifika fordon för att programmera knapparna till att arbeta med din bil . Om dina nycklar är programmerad med en annan återförsäljare än den där du köpt din bil , måste du kontakta den återförsäljare där du köpte Crossfire att få nyckeln koden . Som en säkerhetsåtgärd ska du inte hålla din nyckel koden i ditt fordon .
2

Ta din bil till en Chrysler återförsäljaravtal . Om du beställt din nya knapparna eller ersättare från samma Chrysler återförsäljare , behöver du bara ta bilen in och servicetekniker programmera dina nycklar med hjälp av de nya nycklarna till din bil . Om du redan har de nya nycklarna i din ägo , måste du föra dem till återförsäljaren .
3

Betala avgiften för ersättning nycklar och programmering . Programmeringen tar bara några minuter , men kostnaden för nya nycklar och att få dem programmerade genomsnitt $ 200 och med 2010 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73581.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.