Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort den Ignition från en Impala

Tändningen är en del på din Impala som hjälper dig att starta motorn. Kontinuerlig användning av ett fordon kan orsaka svårigheter att starta motorn med tiden. Detta kan leda till vissa delar av fordonet som behöver bytas ut. Om du har försökt byta både startmotor och generator och bilen fortfarande brukar starta, så du kanske måste byta tändningen. Processen är utmanande men du kan slutföra detta i ditt eget garage. Saker du behöver
Wrench in
New tändningslåset
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

öppna huven och koppla bort den negativa anslutningen från batteri. Använd en skruvmejsel för att ta bort säkerhetsbultarna på de övre och undre lock rattstången.
2

bort ratten från sitt fasta läge. Använd en skiftnyckel för att ta bort låsmuttern runt hjulet. Koppla hornet tråden. Ta bort blinkers på ratten genom att dra dem och kopplar bort ledningar. Addera 3

Skjut av rattstången locket. Använd skruvmejseln för att skruva loss tändning monteringsskruvar. Koppla ledningarna kontakten från tändningslåset och dra i spaken ut.
4

Placera nyckeln i tändningslåset och vrid den till låst läge. Använd skruvmejseln för att ta bort låstappen och vrid tillbaka nyckeln för att frigöra tändningen. Ta ut nyckeln cylindern.
5

Sätt i den nya tändningslåset i cylindern. Se till att kontakterna i åt rätt håll. Sätt tillbaka tändningen och byt ut ratten och växlar. Slå på motorn för att säkerställa att den fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73843.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.