Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

BMW 325 motor Borttagning

BMW 325 inline sexcylindrig motor är en kompakt, effektiv och resultatinriktad kraftverk. Av olika anledningar, kanske i samband med underhåll, trimning eller en större ombyggnad, är det bästa alternativet för att arbeta på motorn för att dra ut den ur bilen. Dra en motor är ingen lätt uppgift, men det är inte något reserverad endast för större anläggningar bilverkstäder. Den ena posten som behövs för att dra en motor inte alla kommer att ha i familjen garaget är en motor hissa. Lyftar finns dock från de flesta industriella uthyrare. Avlägsna Hood


Vill inte ens tänka på att ta bort BMW 325 motor med huven i vägen. Ta bort huven bara innebär att ta ut fästanordningen säkra den på gångjärnen och lyft bort det. Det är en bra idé, men att ha lite hjälp inte bara att ta bort den tunga kroppen panelen, men att hålla det när du tar bort de sista fästen.
Lossa slangar och ledningar

Nästa du vill koppla bort alla slangar, ledningar, kablar och andra komponenter som leder till och från motorn. Var noga med att spänna fast bränsleledningen innan du kopplar från den. Tappa ur olja, kylvätska, power broms och styrning vätska. Batterikablarna och luftkonditionering slangar måste också kopplas bort. De olika ledningar trunkar för motorstyrning och kontroll växling måste lossna. Koppla även gasreglaget kopplingen och drivaxeln under bilen.
Disconnect Motorupphängning

325 motor är monterad på fyra punkter i varje hörn. De motorfästen är stora gummibussningar och bultar fästvinklar anslutna till motorn. Innan du tar bort de motorfästen, rulla motorn hissa på plats och fäst motorn med lyftens kedja och krok. En de motorfästen är bortkopplat är motorn röra sig fritt inne i viken.
Ta Engine


motorn inte kommer rakt upp ur motorrummet . Transmissionen fall är ansluten till botten av motorn och behöver också komma ut. Lyft framsidan av motorn först så det lutas upp och flytta motorn hissa framåt mycket långsamt. Arbetet motorn framåt och upp över kylaren. När överföringen är fri att röra sig inne i motorrummet, kan du avsluta lyfta motorn och ta bort den från BMW.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72278.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.