Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man fixar en 1997 Jeep Grand Cherokee Tube Fuel Filler

Den 1997 Jeep Grand Cherokee bränsle påfyllningsrör består av metallfyllmedlet halsen, som är bultad till kroppen. Lägg märke till att påfyllningsröret öppning har inte bara den stora hål för bränslemunstycket, men ett litet hål samt. Det lilla hålet används för överströmning av bränsle tillbaka till tanken och en ventil. Fyllmedlet röret när de ses från under fordonet, har två slangar - en stor och en liten - fäst vid påfyllningsröret. Dessa slangar löpa från påfyllningsröret till bränsletanken till sina moder-beslag. Slangarna hålls säkert med hjälp av slangklämmor. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
stjärnskruvmejsel
vanlig skruvmejsel
Set med Torx slutet skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1 < p> Öppna locket tankluckan och ta bort skruvarna i påfyllningsröret frontplattan med rätt Torx bit skruvmejsel. Lyft och stöd bilen på pallbockar.
2

Lossa klämmorna på både stora och små slangar upptill omedelbart bakom röret metallfyllmedel förlängningar. Lossa klämmorna där de två slangarna fäster vid bränsletanken.
3

Vrid lilla luftröret i en riktning och sedan den andra för att bryta loss från sina fästpunkter. När lossas, dra slangen från påfyllningsröret halsen, följt av att ta bort den från bränsletanken. Gör samma sak för den stora påfyllningsslangen.
4

Dra metall halsen tankluckan från utsidan av kroppen och inspektera den för rost eller skador. Byt ut den om någon skada är uppenbar. Bifoga nya slangar till bränslet påfyllningsröret och installera klämmorna och dra åt.
5

Sätt slangarna i hålet för påfyllningsröret. Från under bilen, skjut klämmor på de två slangarna och lämna dem löst. Tryck på båda slangarna på bränsletanken och placera klämmorna och dra åt. Skruva skruvarna i tanklocket hals och dra åt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71261.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.