Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort dörrhandtagen från en Chevy S-10

En fungerande dörrhandtag gör för en viktig del av din Chevy S-10 om du inte vill komma in i din bil som en "Dukes of Hazzard" tv-stjärna . Den metall som används för att tillverkaren konsolerna på dörrhandtaget, som kallas "pop stål," är en relativt mjuk metall som vanligtvis används på låg-slitdelar. Över tiden kan emellertid konsolerna bli svag och så småningom gå sönder. Saker du behöver
Skruvmejsel
skiftnyckel som
Visa fler instruktioner
1

öppna dörren och ta bort skruvarna som håller fast den inre dörrpanelen till arket metall på den inre dörren med en skruvmejsel.
2

Dra i det övre vänstra hörnet av dörren för att lossa dörrpanelen från plåten. Små plastflikar ansluter dörrpanelen med plåt ungefär var 10 inches. När du drar på panelen, dra flikarna ur plåt.
3

Lokalisera baksidan av dörrhandtaget genom att titta genom de övre hålen i plåten. På vänster sida av dörren handtaget, kommer du att se en lång bar ansluten till en bit metall på sidan av handtaget. Baren rör sig när du lyfter upp handtaget och öppnar dörren spärren.
4

Avlägsna metall bar från den vänstra sidan av handtaget genom att dra åt vänster. (Fältet inte är fäst med skruvar.)
5

Lyft upp handtaget från utsidan dörren, och ta bort de två skruvarna som sitter under handtaget med skiftnycklar. Bultarna fast handtaget till plåt på utsidan av dörren.
6

Dra handtaget ut genom dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73151.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.