Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Min Servostyrning Olja läcker

När en bil läcker vätska servostyrning , måste läckan hittas och repareras för att hålla systemet fungerar . Styrservoolja läckor kan tillåta fukt och andra föroreningar i systemet , vilket kan orsaka ytterligare skador. Läckande tätningar

En av de vanligaste källorna till läckage i ett servostyrningen är gamla sälar som har torkat ut och krympt . Styrservo Stoppa läckan tillsatser är utformade för att mjukna och svälla äldre sälar , vilket får dem att täta läckan . Dessa tillsatser är billigt och lätt att använda för att korrigera mindre läckage .
Ledningar och slangar

Styrservo ledningar och slangar bär trycksatt vätska servostyrning från servopumpen till styrväxel . De ledningar och slangar kan skadas och orsaka läckage . Bilägare bör inspektera dessa noggrant efter sprickor , sprickor och veck. Eller slangar som läcker bör ersättas .
Slitna delar

servopumpen och andra delar av servostyrningen kan bli sliten eller skadad och leda till läckage. För att identifiera läckan , torka rent systemet servostyrning , sedan följa den medan en hjälpare startar motorn och vrider hjulen . Dessa läckor kommer att kräva ersättning av den defekta delen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73857.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.