Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en Mustang Mirror Bakifrån

Solen kan göra många skadliga saker till en Mustang. Det kan blekna färgen, torr-röta interiör och streck crack. Men förmodligen den mest irriterande solen kan göra för din Mustang är att mjuka upp limmet som håller din backspegel på. Komma som spegel limmad rygg upp kommer inte vara svårt, och om rätt åtgärder vidtas kommer det inte komma ner igen. Saker du behöver
Vindruta självhäftande
insexnyckel
Tvättsprit
bomullstyg
Rakblad
Visa fler instruktioner
1

bort gammalt lim från vindrutan, med plan rakblad. Detta kan åstadkommas genom att skrapa bladet över vindrutan. Limmet är oftast klibbig och lossnar lätt.
2

Torka rent glas området, med tvättsprit. Detta är ett viktigt steg. Ju renare vindrutan, desto längre bindningen mellan glaset och backspegeln fäste håller.
3

Skrapa vindrutan vända sidan av backspegelns fäste ren, hjälp av ett rakblad. Allt överflödigt lim tas bort.
4

Demontera backspegeln fäste från backspegeln genom att lossa insexskruven på basen av backspegeln.
5

Rengör backspegeln fäste med tvättsprit för att avlägsna limrester och fett. När den är ren, ska du inte röra vid sidan av fästet som ska limmas på vindrutan. Detta kommer att säkerställa de renaste monteringsytorna.
6

Applicera vindrutan klister avsedd för backspeglar på baksidan av backspegeln fäste. Tryck fästet mot Mustang vindrutan. Det ska placeras i samma läge som det var tidigare. Följ den självhäftande tillverkarens anvisningar på hur lång tid du behöver för att hålla konsolen på plats och hur länge du måste vänta tills du kan montera backspegeln på konsolen. Tiderna varierar mellan tillverkarna.
7

Montera backspegeln tillbaka på fästet och dra åt insexskruven ner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71650.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.