Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur man tar bort katalysatorn från en 1989 Jeep Wrangler

Ta bort katalysatorn är inte ofta krävs på din Jeep Wrangler, men om du behöver göra det processen tar bara några minuter att slutföra. Nya konverterare finns även återförsäljare och många delar butiker. De är inte ofta gå illa, men skräp under lastbilen kan skada höljet eller kroppen av omvandlaren. Saker du behöver
Jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp framsidan av din jeep med en jack. Placera en uppsättning pallbockar under framaxeln bostäder och sänk domkraften tills Jeep vilar säkert på pallbockar.
2

Leta katalysatorn under lastbilen. Det är i avgassystemet precis framför ljuddämparen och precis bakom avgaserna fallrör. Hitta flänsen på framsidan av omvandlaren med två bultar som håller fast den.
3

Ta bort fästbultarna från den främre flänsen med en spärr och uttag separera då det främre röret från katalysatorn. Flytta till baksidan av omvandlaren och lokalisera avgas klämman som håller fast katalysatorn till ljuddämparen.
4

Ta bort de två fästskruvarna från klämman och separera katalysatorn från ljuddämparen genom att dra omvandlare framåt. Vrida omvandlaren som du drar den ofta bidrar till att frigöra den från röret.
5

bort omvandlaren från under lastbilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70427.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.